Terapiapalvelut Vuokko Häkli

Olen Kuvataidepsykoterapeutti ja SI-koulutettu Erikoistoimintaterapeutti. Olen työskennellyt pitkään toimintaterapeuttina ja kuvataidepsykoterapeuttina vuodesta 2015, jolloin valmistuin Suomen mielenterveysseuran järjestämästä nelivuotisesta kuvataidepsykoterapian koulutuksesta  Osaamistani olen täydentänyt useilla lyhyemmillä ja pidemmillä täydennyskoulutuksilla. Viimeisimmät pidemmät koulutukseni ovat Kriisiterapian koulutus 2018 (Therapeia-säätiö), Psykofyysisen psykoterapian perusteet 2019 (Psykofyysisen psykoterapian yhdistys ry). Tällä hetkellä suoritan Traumaterapian täydennyskoulutusta (Therapeia-säätiö).

 

Tarjoan yksilöpsykoterapiaa kaikenikäisille asiakkaille. Olen kuunteleva, kiinnostunut ihmisen auttamisesta ja myötätuntoinen. Haluan auttaa asiakasta ymmärtämään oman mielen sisältöjä ja pääsemään elämässä eteenpäin kohti tavoitteita, jotka asiakkaat kokevat tärkeiksi. Luonani voi puhua, tehdä kuvaa eri keinoin luovasti ja kokeilla kehollisia menetelmiä.

 

Lasten ja nuorten toimintaterapiassa keskiössä luonani on monipuolista aistikokemusta antava SI-terapiatila keinuineen ja isoine terapiavälineineen. Erilaiset terapeuttiset leikit ja pelit sekä sadut ja kuvallinen ilmaisu ovat myös osa toimintaterapiaa.

 

Minulla on seuraavat sopimukset:

- Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus kuvataideterapia, psykoterapia ja lasten ja nuorten toimintaterapia

- HUS-ostopalveluterapiat: kuvataideterapia ja lasten ja nuorten toimintaterapia

- Kelan kuntoutuspsykoterapia, kuvataidepsykoterapia, psykoterapia yli 16 v

- Ostopalvelusopimukset Karviaisen, Lohjan ja Kirkkonummen kuntien kanssa lasten ja nuorten toimintaterapia

gallery/kukka